Fortsette å gjenta Instagram-historier? Her er hva som skjer

Noe av det mest irriterende på Instagram er når historier eller innlegg begynner å gjenta seg. Merkelig nok kom aldri Instagram med en offisiell forklaring, selv om mange brukere har opplevd dette minst én gang.

Fortsette å gjenta Instagram-historier? Her er hva som skjer

Ikke bekymre deg, siden dette problemet ikke er kommet for å bli. Alt vil være normalt igjen om et par timer. Inntil da, her er de tre vanligste årsakene til at det kan skje.

Internett-tilkoblingen din er lav

Når du legger merke til at Instagram-historier fortsetter å gjenta seg, bør du først sjekke Wi-Fi- eller mobildataene dine. Det er den vanligste årsaken til mange problemer på Instagram.

Selv om det kan se ut som om du er koblet til Wi-Fi, kan tilkoblingen være dårlig. Den eneste måten å løse dette på er å prøve å koble til en annen kilde og se hva som skjer.

Instagram-historier gjentar seg stadig

Appen din trenger oppdatering

Hvert par måneder overrasker Instagram oss med kule nye funksjoner. Hvis du har gått glipp av en oppdatering, kan appen din begynne å oppføre seg merkelig. Det er en av måtene å minne deg på at det kan være på tide med en oppdatering.

Å gjenta Instagram-historier er bare en av tingene som kan skje. IG gjentar noen ganger også innlegg, eller det viser deg bare et begrenset antall av dem. Du tenker nesten: "Er det mulig at ingen av mine følgere har lagt ut noe i dag?"

For å løse dette problemet, gå til App Store eller Google Play og oppdater appen din. Det tar bare et par minutter, men fordelene er åpenbare. Du vil slutte å se dupliserte historier, og du vil også få bruke mange nye fantastiske funksjoner.

instagram historier

Instagram er nede

Jeg skjedde et par ganger i fjor. Folk begynte å klage på Twitter over at Instagram-historiene deres gjentar seg og at feeden ikke er forfriskende. De trodde problemet var med telefonene deres. Imidlertid ble disse innleggene snart virale ettersom hele verden opplevde et lignende problem.

Instagram var nede i nesten en hel dag. Vi fikk aldri en offisiell forklaring, annet enn at Instagram hadde et nettverksproblem. Mange brukere ble rasende, spesielt de som bruker plattformen for å markedsføre virksomheten sin. Heldigvis skjer ikke de store krasjene ofte.

Imidlertid kan Instagram være nede i ett område på grunn av et nettverksproblem i den aktuelle regionen. Kanskje det er det som skjer med deg nå. Vi foreslår at du tar kontakt med vennene dine og sjekker om de opplever et lignende problem.

Hvorfor viser Instagram meg alltid historier om samme person?

Et annet vanlig spørsmål er hvorfor vi får se noens historier hver dag, mens vi aldri ser historier til noen andre brukere. Folk som dukker opp først i historiene dine er vanligvis vennene dine, folk som du ofte samhandler med, eller de hvis historier du alltid ser på. Det er i hvert fall slik det skal være.

Men hvis Instagram fortsetter å vise deg historier om noen du ikke har noen spesiell interesse for, er dette hva som kan skje. Instagrams algoritme elsker aktive brukere. Jo flere historier én person legger ut, jo mer viser Instagram historiene sine til andre brukere. Så enkelt er det.

Hvis følgerne dine ikke er spesielt aktive, er sjansen stor for at Instagram alltid vil vise deg den ene personen som er det. Og det eneste du kan gjøre med det er å skjule historiene deres.

For å gjøre det, gå til profilen deres og trykk på Følgende. Du vil da se flere alternativer, men du bør klikke på Demp. Deretter velger du om du vil dempe historiene eller innleggene deres eller begge deler.

I tilfelle du lurer på om de kan legge merke til at du har dempet dem - svaret er nei. Det er din egen greie, og Instagram vil ikke varsle dem om det.

Instagrams mysterier

Det er mange ting ingen vet om Instagram. For eksempel kan ingen si sikkert hvordan algoritmen fungerer. Derfor, hvis et lignende problem skjer igjen, prøv å holde deg rolig. Instagram jobber sannsynligvis allerede med å fikse det.

Har du opplevd andre problemer med Instagram Stories? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.