Hvordan bruke Amazon Link Shortener for Amzn.to Affiliate Link

Hvis du vil lære hvordan bruke Amazon link shortener for Amzn.to tilknyttede lenker for å gjøre de lange tilknyttede nettadressene kortere ved å bruke Amazon linkforkorter er den beste løsningen og ligner på en måte litt. Du kan gjøre dette når du ser AMZN.to/-tilknyttede lenker dukker opp, og deretter redigere amazon link shortener amzn til hva du enn vil at det skal si. Følgende vil hjelpe deg å lære hvordan du bruker amazon affiliate link shortener og få flotte amzn.to-koblinger for å ha et hvilket som helst nettsted.

Hvordan bruke Amazon Link Shortener for Amzn.to Affiliate Link

Slik bruker du Amazon Affiliate Link Shortener: Amzn.to

Amzn.to er en lenkeforkorter for Amazon som er vert for Bitly (Bit.ly), det populære lenkeforkortingsselskapet. For å forkorte en lenke, gjør følgende.

  1. Gå til Litt.ly eller Bitly.com
  2. Opprett en konto, eller logg inn.
  3. I øvre høyre hjørne velger du boksen som sier "lim inn en link her”.
  4. Lim inn din Amazon-tilknyttede lenke i boksen
  5. Vent, og den vil automatisk opprette en Amzn.to/item

Nedenfor er et eksempelbilde av hvordan det skal se ut å lage en Amazon affiliate link shortener på amzn.to linker med bitly.

amazon-short-affiliate-url

En annen måte å bruke amzn.to-lenker på for en Amazon-lenkeforkorter er å lage mer profesjonelle bity-koder. Måten du kan gjøre dette på er etter at du er ferdig med å lage en amazon affiliate link shortener, klikk deretter på blyantikonet og gi det et tilpasset navn. For eksempel, hvis du ønsker å selge en iPhone, kan du bruke amazon link shortener amzn til Amzn.to/iPhoneDeal, eller noe lignende.