Sennheiser CX 3.00 anmeldelse: All moroa med messen

Sennheiser CX 3.00 anmeldelse: All moroa med messen

Bilde 1 av 5

Sennheiser CX 3.00

Sennheiser CX 3.00 øretelefoner
Sennheiser CX 3.00 rettvinklet plugg
Sennheiser CX 3.00 uten inline fjernkontroll
Sennheiser CX 3.00 etui i hardplast
£30 Pris ved gjennomgang

Sennheiser har i lang tid vært et stikkord for kvalitet i hodetelefonsektoren, og ikke bare i den høye enden. De billigere in-ear-modellene har alltid vært et pålitelig budsjettkjøp, og CX 3.00 er ikke annerledes.

Kjøp Sennheiser CX 3.00 nå fra Amazon

Designet som en utvidelse av den basstunge, morsomme Momentum-hodetelefonfamilien, tilbyr CX 3.00 en del av handlingen for en god bit mindre. De er åpenbart ikke et førsteklasses hodetelefoner: ørepluggene er helt i plast, det er ingen innebygd fjernkontroll, og CX 3.00 leveres med bare fire par ørebeslag.

[galleri:4]

Det er en oppbevaringsveske, men den er hard plast og litt vanskelig å bruke, pluss at den "flokefrie" elliptiske kablingen er ganske mikrofonisk. Dette betyr at du kan høre dunk gjennom hodetelefonene når kabelen banker og drar i klærne dine. Det er heller ikke noe klipp for å forhindre at dette skjer. Jeg liker imidlertid den rettvinklede 3,5 mm-pluggen med lav profil. Forutsatt at dette ikke setter seg fast i telefondekselet ditt, holder det ting ryddig og ryddig i telefonenden, og det er mindre sannsynlig at det setter seg fast i jeanslommene enn andre, mer klumpete kontakter på konkurrerende hodetelefoner.

Du vil slite med å finne et bedre par hodetelefoner for £30. Lyden er detaljert og fyldig – og hvis du liker musikken din med basstung, vil du ikke bli skuffet. CX 3.00 serverer massevis av saftig low-end, og selv om det ikke er den best kontrollerte bassen jeg noen gang har hørt, og har en tendens til å overvelde mellomtonene noe, er disse hodetelefonene morsomme å høre på.

[galleri:2]

Jeg foretrekker den generelle balansen og bedre kontroll av SoundMagic E10C, som er tilgjengelig for £10 mer enn Sennheiser CX 3.00. De leverer en mer tilgivende og jevnere lyd som er litt mer avslappet. Livegitarene på Mike Masses cover av Beatles «Blackbird» har en merkbart hard kant ved høyere volum på CX 3.00, noe som kan gjøre dem vanskeligere å lytte til i lengre perioder.

Likevel, for £30, er det ikke mye Sennheiser CX 3.00 gjør feil. De er morsomme å lytte til, og bortsett fra noen få forbehold er lydkvaliteten dynamisk, kraftig og detaljert. Hvis du kan øke budsjettet, vil jeg imidlertid anbefale deg å bruke SoundMagic E10C i stedet. For £10 mer får du bedre lydkvalitet, en innebygd fjernkontroll og et bredere utvalg av tilbehør.

Kjøp Sennheiser CX 3.00 nå fra Amazon