Onkyo H500BT-anmeldelse: Disse Hi-Res-boksene er en flott lytting

Onkyo H500BT-anmeldelse: Disse Hi-Res-boksene er en flott lytting

Bilde 1 av 5

onkyo_h500bt_2

onkyo_h500bt_1
onkyo_h500bt_3
onkyo_h500bt_4
onkyo_h500bt_5
£169 Pris ved gjennomgang Se relaterte Beste hodetelefoner i 2018: 14 av de beste over- og in-ear-hodetelefonene du kan kjøpe akkurat nå Etymotic ER-4PT anmeldelse: Klarhet, redefinert

Onkyo er ikke det første navnet du tenker på når du tenker på avanserte hodetelefoner. Den er bedre kjent for sine hjemmekinomottakere og surround-lydsystemer, men H500BT-hodetelefonene er en del av et omfattende utvalg som dekker alt fra grunnleggende £30 in-ear-hodetelefoner til dens topp-ende, £230 over-ear H900M-enheter.

H500BT er en on-ear-modell som sitter nær toppen av Onkyos utvalg, og overskriftsspesifikasjonen er støtte for høyoppløselig lyd. Hva betyr dette? Enkelt sagt kan H500BT, med riktig kildemateriale (MP3-filer, WAV- eller FLAC-filer kodet med en samplingsfrekvens på 96kHz eller høyere, for eksempel), representere lydtoner fra 7Hz helt opp til 40kHz. Med de fleste hodetelefoner maksimalt ut på 20kHz, er dette en god ting, ikke sant?

[galleri:1]

Ikke nødvendigvis. Først må du lytte til en lydfil som er kodet og tatt opp med høyoppløselig avspilling i tankene. For det andre må du koble til hodetelefonene via kabel (siden Bluetooth ikke støtter høyoppløselig lyd, bare når 23kHz her), og for det andre må du ha utrolig gode ører for å høre noe over 20kHz, og de flestes hørsel kommer ikke til det uansett.

[galleri:2]

Likevel, uavhengig av etiketten, er disse trådløse hodetelefonene et anstendig par hodetelefoner. De er komfortable, med minneskumkopper som skaper en komfortabel, men overraskende anstendig lydforsegling rundt ørene. Det er støtte for både aptX- og AAC-kodeker i tillegg til standard SBC, så alle basene dine er dekket på den fronten. Utsiden av den høyre koppen har en berøringsfølsom overflate som lar deg hoppe over spor, justere volumet og pause, pluss at du får en innebygd mikrofon slik at du kan ta telefonsamtaler. Den har også NFC for enkel og rask sammenkobling.

[galleri:3]

Viktigst av alt, lydkvaliteten er utmerket, med massevis av low-end punch, rikdom i mellombåndet og massevis av detaljer i den øvre enden av lydspekteret. Disse hodetelefonene er ikke analytiske i måten de presenterer lyd på. Musikk høres veldig varmt og koselig ut på disse hodetelefonene, og pakker ørene inn i en veritabel dyne av lyd, men når du først har blitt vant til lydsignaturen, vil du finne dem veldig enkle å lytte til.

Viktigst av alt, de er pent balanserte, høres aldri overbassy ut eller for entusiastiske i toppen. Den eneste skuffelsen er kanskje mangelen på støyreduksjon, men til denne prisen er det vanligvis et valg mellom støyreduksjon eller trådløs Bluetooth, ikke begge deler.

Hvis alt du leter etter er et par komfortable trådløse on-ear-hodetelefoner som høres bra ut, passer Onkyo H500BT ganske bra.

LES NESTE: De beste hodetelefonene i 2016 – vår guide til de beste boksene du kan kjøpe