Slik sletter du en sirkel i Life360

Life360-appen lar deg dele posisjonen din med familie og venner. Ved å opprette kretser med forskjellige grupper av mennesker, kan du tilpasse hvem som skal se posisjonen din. Når du deler posisjonen din med en krets, kan alle personene i den se hvor du er.

Slik sletter du en sirkel i Life360

Hvis du ikke bruker eller ikke trenger en av dem, er det nødvendig å vite hvordan du sletter en sirkel i Life360. I denne artikkelen lærer vi deg alt du trenger å vite om kretser. I tillegg gir vi informasjon om hvordan du bytter og tilpasser dem.

Slik sletter du en sirkel i Life360 på iPhone-appen

Hvis du er en iPhone-bruker, kan du slette en Circle in Life360 via mobilappen. Det er verdt å nevne at du bare kan slette en krets hvis du er administrator. Dette er hvordan.

  1. Åpne Life360-appen.

  2. Trykk på "Innstillinger" nederst til høyre.

  3. Trykk på Circle Switcher og velg sirkelen du vil slette.

  4. Trykk på "Kretsadministrasjon."

  5. Trykk på «Slett kretsmedlemmer».

  6. Merk alle medlemmene i kretsen.

  7. Når sirkelen er tom, vil appen automatisk slette den.

Slik sletter du en sirkel i Life360 på Android-appen

Hvis du er en Android-bruker, kan du bruke Life360 til å slette en krets du ikke lenger vil være en del av. Dette er imidlertid bare mulig hvis du er administrator. Hvis du ikke er det, har du ikke muligheten til å fjerne medlemmer, noe som gjør det umulig å slette en krets.

  1. Åpne Life360-appen.

  2. Trykk på "Innstillinger" nederst til høyre.

  3. Trykk på Circle Switcher og trykk deretter på "Circle" du vil slette.

  4. Trykk på "Kretsadministrasjon."

  5. Trykk på «Slett kretsmedlemmer».

  6. Velg alle medlemmer fra listen.

  7. Når du har slettet alle, vil Life360 slette sirkelen.

Ytterligere vanlige spørsmål

Hvor mange medlemmer kan være i én sirkel?

I følge Life360-nettstedet kan det være opptil 99 medlemmer i én krets. Appen vil imidlertid kjøre jevnt og nøyaktig bare hvis det er mindre enn 10 medlemmer i en krets. Hvis du legger til mer enn det, kan appen oppleve feil, og den generelle ytelsen vil ikke være like god.

Blir folk varslet når jeg fjerner dem fra kretsen?

Folk får et varsel fra Life360 hver gang de blir fjernet fra en krets. Selv om de er klar over at de ikke lenger er i en bestemt krets, vet de ikke identiteten til personen som fjernet dem.

Men hvis de fjernede personene er klar over at du er den eneste administratoren av kretsen, vil de automatisk vite at det var du som fjernet dem.

Snu livet ditt 360 rundt

Vi kan ikke alltid være ved siden av menneskene vi elsker. Men vi kan alltid holde oss oppdatert om hvor de er ved å bruke apper som Life360. Hvis du vil vite om dine kjære er trygge og holde styr på posisjonen deres, last ned appen og prøv den. Opprett kretser, spor hverandres posisjoner og hold kontakten med én app. Og hvis situasjonen endrer seg og du ikke lenger trenger å følge med på en bestemt gruppe, kan det å lære hvordan du sletter en krets spare deg for lagringsplass og sikre at appen din kjører jevnt.

Har du noen gang brukt Life360? Hvilken funksjon liker du best? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor.