Hvordan ha en Disney Plus Watch Party

Som alle store strømmetjenester følger Disney Plus de siste strømmetrendene. Disney Plus Party er Disneys partystreaming-utvidelse, og den lar deg se filmer, TV-serier og tegneserier og chatte med vennene dine. Slik har du en Disney-fest.

Hvordan arrangere en Disney Plus Watch Party

Disney Plus Party er enkelt å arrangere. Start Google Chrome-utvidelsen og opprett en kobling. Etter det kan du sende ut invitasjonene ved å dele lenken med venner og familie.

Hver deltaker må ha et Disney Plus-abonnement.

Hvordan få Disney Plus Party

I skrivende stund kan bare Chrome-brukere bruke Disney Plus Party-utvidelsen. Firefox-, Opera- og Safari-brukere kan ikke nyte denne funksjonen.

Den raskeste måten å få utvidelsen på er å åpne Google Chrome og skrive "Disney Plus Party" i søkefeltet. Følg deretter den første lenken som vises og kjøp utvidelsen. Det koster $2,99.

ha en Disney Plus-klokkefest

Midlertidig forlengelse

Disney Plus Party er en helt ny utvidelse. Den må fortsatt testes grundig og, enda viktigere, oppdateres. Noen feil er å forvente, men appen ser bra ut. Hvis du ikke kan laste ned Disney Plus Party eller den ikke fungerer som den skal, kan du få den midlertidige utvidelsen. Du kan bruke den mens Disney stryker ut de potensielle feilene i den offisielle utvidelsen.

Bør du få Disney Plus Party?

Disney Plus Party kan være litt glitchy og upålitelig for øyeblikket, men Disney vil oppdatere det over tid. La oss si at du er en Disney Plus-abonnent som ønsker å se på fester med andre abonnenter i venne- og familiekretsen din. På et tidspunkt må du laste ned Disney Plus Party. Så du kan like gjerne prøve det før enn senere.

Dessuten er noen brukere helt fornøyde med appen, og utvidelsen kan fungere med Chrome på en strålende måte.

hvordan ha Disney Plus Watch Party

Hvis du for øyeblikket ikke vil nyte synkronisert Disney Plus-innhold med venner og familie, kan du vente litt. Prisen kan hoppe opp litt nedover linjen, men forvent ikke at det blir en stor økning.

Disney Plus-festalternativer

Det finnes også et alternativ for å lage klokkefester for deg og dine venner og familie. Husk imidlertid at dette alternativet er betalt. Og ja, du trenger fortsatt Disney Plus-abonnementet ditt for å bruke det.

Alternativets navn er TwoSeven. Med strømmetjenester som for øyeblikket kommer inn på sefester og forhaster utgivelsesdatoene, har TwoSeven bestemt seg for å tilby lavere abonnementsavgifter. Appen lar deg synkronisere Amazon Video, Netflix, YouTube og Disney Plus for bare $3. Det gir også et videochat-alternativ til bordet.

Andre synkroniserte strømmealternativer

Det avslutter historien om å synkronisere Disney Plus-eksklusivt innhold med venner og familie. Men hvis du vil se innhold tilgjengelig på flere plattformer, er det mange alternativer der ute.

Rabb.it pleide å være den beste løsningen her. Selskapet ble imidlertid oppløst i fjor og ble kjøpt av Kast, en av konkurrentene.

AndChill er mer en Twitch-lignende opplevelse, hvor du kan bla gjennom chatterom. Du kan imidlertid lage private rom for venner og familie. Tjenesten er imidlertid mest for å se YouTube- og Twitch-videoer.

Mange apper gir deg tilgang til Netflix-innhold, men du vil ikke finne mange alternativer for Disney Plus. Selv om du gjør det, må alle involverte ha et Disney Plus-abonnement. Det er så langt som juridiske alternativer går.

Bør du vente?

Hvis du vil ha tilgang til det fargerike Disney Plus-innholdet, er det en god idé å betale et par dollar for denne utvidelsen. Hvis du har problemer med å finne utvidelsen, prøv å se etter den midlertidige.

Har du prøvd å laste ned Disney Plus Party? Måtte du ty til den midlertidige forlengelsen? Hvordan liker du det så langt? Trykk gjerne på kommentarfeltet nedenfor med spørsmål, tips eller tanker du måtte ha om denne Disney Plus-festen.