Hvordan avle opp skilpadder i Minecraft

Da Minecraft Bedrock ble utgitt for nesten et tiår siden, la det sammen 3000 fiskearter, inkludert boblesøyler, druknede zombier og, selvfølgelig, havskilpadder. Så, hva gjør havskilpadder så spesiell? Vel, i motsetning til de fleste av de ekstra artene, kan spilleren faktisk avle opp havskilpadder.

Hvordan avle opp skilpadder i Minecraft

Selv om utgivelsen har vært tilgjengelig i mange år nå, trenger noen spillere fortsatt hjelp til å lære å avle opp havskilpadder. Denne artikkelen vil lære deg hvordan du kan avle opp havskilpadder og lære deg mer om denne interessante virtuelle arten.

Fullvoksne havskilpadder besøker strandbiomet i Minecraft. Du finner dem enten ved å gå langs stranden eller svømme i vannet. Selvfølgelig kan du gyte en skilpadde eller et Spawn Egg ved å bruke en jukse, men dette er ikke akkurat i den rette ånden til Minecraft.

Hvordan avle opp skilpadder i Minecraft

Før vi går videre til flere detaljer angående havskilpadder i Minecraft, la oss se hvordan nøyaktig man nærmer seg å avle dem. Det er to ting du trenger for å avle opp havskilpadder: to medlemmer av arten og minst to sjøgressgjenstander.

  1. Finn minst to skilpadder. Selvfølgelig, for å avle opp skilpadder, trenger du to foreldreskilpadder.

  2. Grav et hull i sanden rundt (minst) to skilpadder.

  3. Håndverkssaks. Dette elementet krever to Iron Ingots, som er laget med Iron Ore. Gå til crafting-menyen og plasser en Iron Ore i den andre boksen i den øverste raden av 3×3-håndverksnettet. Plasser deretter den andre jernmalmen i den første boksen i den andre midtre raden. Nå, håndverkssakser.

  4. Skaff Seagrass. Seagrass bør ligge under vann nær strandlinjen. Legg saksen i hånden din som du ville gjort med et hvilket som helst våpen eller actiongjenstand i Minecraft. Pek mot en seng med sjøgress og bruk saksen for å få tak i sjøgress. Du trenger i det minste to av disse.

  5. Mat nå hver skilpadde med Seagrass. Når du har matet begge skilpaddene, skal røde hjerter vises over dem

  6. Etter en stund vil hjertene forsvinne. Deretter bør en av de to havskilpaddene begynne å grave og legge opptil fire egg på bakken.

  7. Nå gjenstår det bare å vente på at babyen havskilpadder skal klekkes. De vil bare klekkes om natten, så ikke stå rundt i forventning i dagslys. For å vokse en baby Sea Turtle til en voksen, mate den med ti Seagrass-gjenstander.

Havskilpaddeoppførsel og eggmekanikk

Havskilpadder er passive Minecraft-skapninger. Det betyr at de ikke vil slå tilbake når de blir angrepet. Dette er viktig å huske på fordi skilpaddene av og til blir angrepet av forskjellige Minecraft-skapninger, fra zombier til Ravagers. Hvis du planlegger å lage en havskilpaddefarm, forbered deg på å sette noen defensive tiltak på plass. I tillegg, husk at selv om havskilpadder er ganske trege på tørt land, er de raske i vannet. Å vite dette bør hjelpe deg å avrunde dem lettere.

Når de er lagt, er havskilpaddeegg ekstremt sprø. Hvis du eller en annen Minecraft-enhet står på et egg, er sjansen stor for at det går i stykker. I tillegg vil det å slippe et egg sannsynligvis føre til at det knekker. Så vær forsiktig med dem. Husk at voksne skilpadder også kan knekke egg. Hold eggene trygt bortgjemt.

Et morsomt faktum om skilpaddeunger: med 0,12 blokker er de den minste mobben i Minecraft. Dette er bare en annen søt grunn til å ha havskilpadde-mobbene med seg.

Vanlige spørsmål

1. Avler Minecraft-skilpadder naturlig?

Nei, havskilpadder i Minecraft avler kun hvis de mates med sjøgress. De vil heller ikke lete etter og spise sjøgress på egenhånd. For avl må skilpadder mates med sjøgress og være i nærheten av hverandre.

2. Hva er trinnene for å få skilpadder til å avle seg selv?

Det er ingen måte å få skilpadder til å avle seg selv. Du må mate dem Seagrass.

3. Hvordan legger skilpadder egg i Minecraft?

En gravid skilpadde vil grave opp et hull i sanden og legge mellom ett og fire egg. Du bør imidlertid merke deg at hver havskilpadde har et "hjem". Dette er stedet der den klekket ut. Derfor vil en skilpadde legge egg bare på stranden der den klekket ut. Ikke bli overrasket når du ser en skilpadde som sliter med å komme til hjemmestranden etter å ha forlatt kjærlighetsmodusen.

4. Hva kan du gjøre med skilpadder i Minecraft?

Å avle skilpadder er en søt og morsom opplevelse, men søtheten og selve avlen er ikke de eneste grunnene til at man kanskje ønsker å få havskilpadder til å avle. Babyskilpadder vokser opp til voksne over tid (du kan mate dem med 10 Seagrass-gjenstander for å få fart på sakene). Når de blir voksne, vil de slippe en skute. Samle fem skuter, og du kan lage et skilpaddeskall, som du kan ta på og ha på deg under vann for å utløse fordelen med vannpuste.

Skilpaddeskall kan også brukes til å lage en trylledrikk kalt "skilpaddemester." Denne trylledrikken vil gi spilleren Slowness IV og Resistance IV.

5. Hvor gyter skilpadder i Minecraft?

Skilpadder kan bli funnet i Overworld, spesielt ved stranden/havets biome. Husk at de ikke vil vises i den snørike varianten av området eller på steinkyster. De beveger seg i grupper på rundt fem, hvorav 10 % pleier å være babyer. I Minecraft-grunnfjellet gytes omtrent to til seks nivå syv (eller høyere) skilpadder.

Havskilpaddebabyer gyter i Minecraft, men det kan ta litt tid å vente på å møte fem skilpaddeunger. Å ta saken i egne hender er den beste måten å komme hit.

6. Hvor lang tid tar det for en skilpadde å legge egg i Minecraft?

Når en av skilpaddene har returnert til hjemmestranden, vil den grave opp et hull i sanden på noen få sekunder og legge egg noen sekunder etter det. Hele leggeprosessen varer omtrent 10-30 sekunder. Klekkingen kan imidlertid ta en stund og skjer i løpet av natten.

7. Hvorfor kan jeg ikke avle opp skilpadder i Minecraft?

Så du har samlet to eller flere skilpadder og fått dem til å parre seg, men en av skilpaddene prøver stadig å stikke av, og ingen av de parrede legger faktisk eggene. Som forklart tidligere, vil ikke en skilpadde legge egg med mindre den er på hennes egen hjemmestrand. Tiden hjelper heller ikke her. Så hvis du vil lage en skilpaddefarm, må du sørge for at den er på en strand. Du bør heller ikke gå rundt og prøve å finne skilpadder på forskjellige strender - se til de lokale.

Det som er bra med dette er at du ender opp med en skilpaddefarm med alt du trenger i nærheten – havskilpadder og sjøgress.

Innpakning

Som du kan se, er det langt fra komplisert å parre havskilpadder. Du trenger ikke for mange ting, og hele opplevelsen kan være morsom. I tillegg til å være en kul aktivitet, slipper skilpaddebabyer skuter som du kan bruke til å lage et skilpaddeskall for å puste under vann. I tillegg kan du lage en potion som gir deg spenst. Det beste – du får ikke skøytene ved å drepe skilpaddeunger; de blir droppet når de små vokser opp.

Har du klart å parre to havskilpadder? Har du støtt på noen problemer? Trykk gjerne på kommentarfeltet nedenfor og ta kontakt for å få hjelp.